Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Charlie Hunnam heeft spijt van huwelijksuitspraken

Charlie Hunnam had niet moeten beweren dat het huwelijk niets voor hem betekent. Dat stelt de acteur zelf tegenover de camera's van TooFab. De Sons Of Anarchy-ster zegt dat hij zijn vriendin Morgana McNelis heeft gekwetst met die uitspraken.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In een interview met Sirius FM eerder deze maand vertelde Hunnam dat hij nogal onverschillig tegenover het huwelijk staat. Hij zei daar ook bij dat zijn vriendin daar anders over denkt. "Zij wil het heel graag. Ik zou het doen omdat het belangrijk voor haar is, maar ik heb er zelf geen romantische gevoelens bij." De presentator van de show grapte daarop nog: "Dat zou ik er niet bij zeggen als je je aanzoek doet."

"Ik heb mijn vriendin daar echt mee gekwetst en ik heb er enorm spijt van dat ik dat heb gezegd", laat Hunnam nu weten. "Ik meende het eigenlijk niet eens, het was gewoon een stomme uitspraak. Zoiets wat je zegt als je met je maten bent soms, als je niet wil laten merken hoe je ergens echt over denkt."

Hij verklaarde zich nader: "Ik ben echt wel romantisch, maar de realiteit is dat ik mezelf al als getrouwd beschouw. Ik ben al veertien jaar met mijn vriendin, wat ik probeerde duidelijk te maken is dat het officiële papiertje me niets doet, maar het romantische gebaar wel."