Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Veronica Inside wint Gouden RadioRing

Het radioprogramma Veronica Inside heeft donderdagavond de Gouden RadioRing 2019 gewonnen. De jaarlijkse publieksprijs werd uitgereikt door Gerard Joling tijdens het Radio Gala in theater Gooiland in Hilversum.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Presentator Wilfred Genee had de afgelopen weken flink campagne gevoerd om de prijs te winnen. Zo liet hij collega's oproepjes plaatsen en maakte hij zelfs een nummer met John de Bever. Dit deed Wilfred onder meer vanwege het veel grotere aantal volgers dat Bram Krikke (Club Ondersteboven) heeft op social media en zo dus makkelijker stemmen zou kunnen werven.

Andere genomineerden voor de Gouden RadioRing waren de programma's Veronica Inside, Somertijd (Radio 10), Mattie & Marieke (Qmusic), Ekdom in de Morgen (Radio 10) en Club Ondersteboven (SLAM!). Voor het eerst sinds 2006 maakten er geen radioprogramma’s van de publieke omroepen kans op de publieksprijs.

De Gouden RadioRing werd donderdag voor de veertiende keer uitgereikt. Vorig jaar ging de prijs naar het programma Evers Staat op (538). Bram Krikke en Marieke Elsinga hebben voor het tweede jaar op rij de Zilveren RadioSter Man en Vrouw gewonnen.