Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ex-vriendin: ik loog over R. Kelly

Toen de toenmalige vriendin van R. Kelly de zanger verdedigde in een televisie-interview, sprak ze niet de waarheid. Dat zegt deze Azriel Clary in een interview met The Sun.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Clary verscheen in maart samen met Joycelyn Savage, die nog altijd een relatie met Kelly heeft, in de ochtendshow van Gayle King. Beide vrouwen lieten toen weten dat ze vrijwillig met Robert Kelly woonden, en dat beweringen van hun ouders dat ze gehersenspoeld waren en misbruikt werden door de zanger pertinent onwaar waren.

Gemanipuleerd

Nu zegt Clary dat haar familie het wel degelijk bij het rechte eind had. "Ik haat het om het te moeten zeggen, maar ik ben inmiddels zover dat ik kan toegeven dat ik gehersenspoeld was en gemanipuleerd werd. Deze man had me om zijn vinger gewonden. Als hij me had gezegd te springen, had ik alleen gevraagd: hoe hoog?".

Clary verliet de zanger eerder deze maand, na een relatie van vijf jaar. Toen ze R. Kelly leerde kennen bij een van zijn concerten, was zij 17 en hij 48. Ze trok bijna meteen bij hem in, en beweert dat hij vanaf dat moment bepaalde wat ze droeg, met wie ze sprak en wanneer en hoe ze seks met hem had.

Volgens de ex van de zanger zijn er nog veel meer vrouwen slachtoffer geworden van het gedrag van Kelly dan nu bekend is. Ze vertelt in het interview dat de muzikant vrouwen vernederende dingen liet doen in de slaapkamer en dat filmde of de vrouwen laat 'bekennen' in een ondertekende brief. De slachtoffers zouden vervolgens te bang zijn dat hij die zaken openbaar maakt, ook omdat hij zijn volwassen vriendinnen heeft aangezet tot seks met minderjarige meisjes die bij hem verbleven, waardoor zij strafbaar zouden zijn.

Documentaire

Robert Kelly werd in de vorig jaar verschenen documentaire Surviving R. Kelly door een aantal exen beschuldigd van seksueel en psychologisch misbruik. Clary zegt dat ze de docureeks in november voor het eerst zag, en daardoor besloot de zanger te verlaten. De zanger zit momenteel vast en moet de komende maanden in vier verschillende misbruikzaken voorkomen.