doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Linda de Mol wil Linda's zomerweek terug op televisie

Linda de Mol wil Linda's Zomerweek graag terug op televisie. Dat vertelt ze aan het AD. "Ik zou het ontzettend leuk vinden als ik kan helpen het marktaandeel van SBS6 te laten stijgen. Linda's Zomerweek wil ik wel terugbrengen", vertelt ze.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Linda de Mol presenteerde het interviewprogramma Linda's Zomerweek, waarin ze elke aflevering twee gasten ontvangt, zes seizoenen lang voor RTL4. Het programma, dat in augustus steevast een van de best bekeken programma's was, stopte in 2018, zodat Linda tijd kreeg voor de opnames van de film April, May en June. Vorig jaar stapte ze over naar Talpa om haar broer John de Mol te helpen met het opbouwen van SBS6, ook werd ze creatief directeur van Net5.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Zaterdag begint haar nieuwe spelshow Deze quiz is voor jou, waarin bekende Nederlanders een flink geldbedrag bij elkaar verdienen. Dat geven ze aan het einde van de show weg aan een nietsvermoedend persoon in het publiek die het geld hard nodig heeft. Linda bedacht de show met het surprise-element nadat was gebleken dat ze haar vorige RTL-hits Weet ik veel en Oh, wat een jaar niet mocht meeverhuizen naar SBS6.

Linda noemt de introductie van de nieuwe spelshow ontzettend spannend. "Dit hier is helemaal nieuw. En het wordt pittig, want we staan recht tegenover Wie is de Mol? op NPO 1. Dat is eigenlijk een kamikazeactie. Maar we kunnen niet op onze rug blijven liggen."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws