Vanaf zaterdag geen ondersteuning WhatsApp op deze telefoons

Heb je een oude telefoon en gebruik je Whatsapp? Dan moet je oppassen. De app stop namelijk de ondersteuning aan oude telefoons.
Vanaf zaterdag geen ondersteuning WhatsApp op deze telefoons

WhatsApp

Als je denkt dat WhatsApp er morgen meteen mee ophoudt op je telefoon, dan heb je het mis. De app doet het nog gewoon alleen krijgt geen ondersteuning meer. Dat betekent dat je geen updates meer krijgt, wat bijvoorbeeld op het gebied van beveiliging een probleem kan zijn. Ook kunnen sommige functies stoppen met werken.

Verwijderen

Het grootste probleem is echter zodra je de app verwijderd. Als het eenmaal van je telefoon is, kun je het niet opnieuw op je telefoon zetten.

Telefoons

De telefoons die geen ondersteuning meer krijgen die draaien op iOS 8 en Android 2.3.7 of ouder. In de praktijk gaat dat bijvoorbeeld om de iPhone 4 en verschillende oudere Android-telefoons zoals de Sony Xperia Advance.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2b603b4587f', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws