Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Het waren twaalf mooie dagen, maar Pamela Anderson zet huwelijk niet door

Twaalf dagen geleden trouwde Pamela Anderson in het geheim met de 74-jarige filmproducent Jon Peters. Dat laat de 54-jarige Anderson zaterdag weten in een verklaring aan The Hollywood Reporter.

Pamela Anderson

Volgens Anderson hadden Peters en zij nog niet een huwelijkscertificaat aangevraagd. Dit certificaat maakt het huwelijk rechtsgeldig. In de verklaring laat Anderson het volgende weten. "Het leven is een reis en liefde een proces. Met die universele waarheid in gedachten hebben we besloten om het verkrijgen van een huwelijkscertificaat niet langer door te zetten." 

De twee trouwden op een privé locatie op Malibu in het bijzijn van de twee kinderen van Anderson en drie kinderen van Peters. Nu is het na twaalf dagen dus alweer voorbij. De twee hadden eerder ook al een relatie. Dat was dertig jaar geleden nadat ze elkaar in 1984 hadden leren kennen in de Playboy Mansion. 

Beiden hebben een grote geschiedenis wat betreft trouwen. Zo stapte Anderson al in het huwelijksbootje met Tommy Lee, Kid Rock en Rick Salomon, met wie ze twee keer trouwde. Peters trouwde eerder al met Henrietta Zampitella, Lesley Ann Warren, Christine Forsyth en Mindy Peters. Het doet je afvragen wie de volgende gaat zijn..