doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Max Verstappen daagt Lewis Hamilton uit

Max Verstappen heeft weer van zich laten horen. Hij denkt aankomend seizoen het Lewis Hamilton heel lastig te kunnen maken.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Max Verstappen daagt Lewis Hamilton uit

'Lewis is god niet'

Bij een evenement van zijn team Red Bull liet Verstappen weten dat hij denkt dat hij het aankomend seizoen Lewis Hamilton en Mercedes het flink lastig te kunnen maken. “Ik denk dat het mogelijk is. Aan het eind van vorig seizoen waren we competitief en Lewis is god niet,” vertelt de jonge Limburger. Hij denkt dat de Brit vooral fouten gaat maken als hij onder druk wordt gezet.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Max Verstappen

Verstappen is dan ook vol vertrouwen over de auto die op 12 februari gepresenteerd gaat worden door het team uit Milton Keynes. Bij Red Bull denken ze met de Honda-motor dicht bij de Mercedes-krachtbron te zitten. Verstappen liet dat vertrouwen ook zien door vorige maand een nieuw contract te ondertekenen. Het contract wat aankomend seizoen zou aflopen heeft hij verlengd tot 2023.

Barcelona

Verstappen gaan we dit jaar natuurlijk in actie zien op het circuit in Zandvoort in mei, maar op 19 februari zit de coureur voor het eerst in de auto. Dan starten de wintertests in Barcelona waarbij teams voor het eerst hun materiaal kunnen testen voor aankomend seizoen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws