Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sinterklaas die dickpics naar minderjarige Piet verstuurt krijgt werkstraf

Niet elke Sinterklaas blijkt een kindervriend te zijn, nou ja in ieder geval niet in Zoelen. Een hulpsinterklaas ging daar flink over de schreef.

Sinterklaas die dickpics naar minderjarige Piet verstuurt krijgt werkstraf

Sinterklaas

De zak van Sinterklaas krijgt een heel andere betekenis in Zoelen. Een 59-jarige man die wat bijverdiend als hulpsinterklaas heeft daar een werkstraf van 80 uur tegen zich horen eisen en de betaling van een schadevergoeding van 2.090 euro, meldt Omroep Gelderland.

Vriendelijk

De verdachte staat bekend als vriendelijke en behulpzame man in het dorp. Hij had een eigen bedrijfje waarbij zichzelf verhuurde als Sinterklaas en op bezoek ging bij families die hem inhuurden. Daar ging het dan ook mis. Twee van de Pieten stapten naar de politie omdat ze lastig werden gevallen door de man.

Dickpics

Een minderjarige piet kreeg dickpics en naaktfilmpjes opgestuurd. Een andere vrouw die ook Piet speelde werd lastiggevallen met seksueel getinte teksten. Dat waren berichten als “ik lig naakt in bed en ik denk dat je weet wat ik aan het doen ben” en “ik zit hier met Zwarte Pieten met tieten”.