doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Mensen annuleren massaal verblijf bij familie Meiland

De familie Meiland maakte gisteren bekend terug te keren naar Nederland. Dat heeft voor een grote schok gezorgd bij de fans. Zij annuleren massaal hun verblijf in het chateau.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Mensen annuleren massaal verblijf bij familie Meiland

Chateau Meiland

Chateau Meiland mag met recht een van de succesvolste programma’s van het afgelopen jaar worden genoemd. De serie waarin te zien is hoe de familie Meiland onder leiding van Martien een Frans chateau opknapt om er een bed and breakfast te beginnen was een echte kijkcijferhit. Het programma won dan ook de Gouden Televizierring.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Annuleringen

De familie heeft aangekondigd het aankomende seizoen nog te blijven voor de opname van een nieuwe serie, maar dat lijkt voor veel gasten niet uit te maken. Zij annuleren hun verblijf, terwijl er dus voor de gasten die verblijven niets uitmaakt.

De gasten die voor volgend jaar hebben geboekt krijgen de Meilandjes waarschijnlijk niet gezien. Eerder werd al bekend dat het kasteel tot 2023 was volgeboekt.

Terug naar Nederland

Eerder liet de familie al weten van het Chateau af te willen. Ze zagen er meer iets in om in Frankrijk een soort park te hebben met daarin verschillende accommodaties, zodat ze wat meer vrijheid en privacy hebben. De beslissing dat ze teruggaan naar Nederland komt dan ook als een verrassing.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws