Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dronken man belt 25 keer de politie 'om zijn hoodie te vinden'

De politie in Cincinnati had deze week een wel heel bijzondere zaak om handen: ze werden namelijk 25 keer gebeld 'om een trui terug te vinden'.

Dronken man belt 25 keer de politie 'om zijn hoodie te vinden'

Hoodie

Toegegeven: we hebben allemaal wel een lievelingstrui. En als die weg is, dan is dat balen. Maar om er nou de politie voor in te schakelen? Het gebeurde afgelopen week toch écht, in Cincinnati. Daar kreeg de politie een telefoontje van een man die ze vroeg 'hem te helpen zijn hoodie terug te vinden'. En niet één keer, maar 25 keer. Ja echt.

Dronken

De 32-jarige Harves Gardner was blijkbaar zo kapot van het feit dat hij zijn trui kwijt was, dat hij besloot de sterke arm der wet om hulp te vragen in zijn zoektocht. Toen de politie arriveerde, troffen ze de man straalbezopen aan: 'Hij vroeg om politie-ondersteuning, maar toen de agenten ter plaatse waren bleek de man alleen ritjes door te stad te willen maken, op zoek naar zijn verloren trui'.

Opgepakt

De agenten droegen de man op terug naar bed te gaan, maar toen de man tot 25 (!) keer toe bleef bellen, besloten ze de dronkaard maar mee te nemen naar het bureau. Hij moet dinsdag voorkomen vanwege het verstoren van publieke hulpdiensten. Over een flinke kater gesproken...