Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Voetbalfan viert doelpunt door helikopter met tampeloeres

Elke zondag delen we een internetklassieker, een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit februari van dit jaar, de helikopter.

Voetbalfan viert doelpunt door helikopter met tampeloeres

Een goal van je favoriete team kan je in extase brengen. Maar om nu je tampeloeres uit je broek te halen en ermee rond te gaan zwaaien gaat wel heel ver. Toch deed een supporter van het Engelse Newcastle United het.

Goal

Newcastle United nam het in de FA Cup op tegen Oxford dat een paar divisies lager speelt. Door een doelpunt van Allan Saint-Maximin wist de club uit het noorden uiteindelijk te winnen. Daar waren de supporters maar al te blij mee.

Helikopter

Een jongen haalde zijn penis uit zijn broek en begon er mee te zwaaien, wat ook wel de helikopter wordt genoemd. Helaas voor hem waren de camera’s van de BBC op hem gericht en kon heel het land meegenieten. De commentatoren konden het dan ook niet laten om te grappen. Zelfs doelpuntenmaker Saint-Maximin is het niet ontgaan. Op Twitter deelde hij een gifje over het incident.

Maar de speler zelf is niet de enige die het is opgevallen.”Te veel bier en morgen geen college,” tweette een kijker.

Wellicht is de helikopter een nieuwe trend aan het worden. Wij kijken nu al uit naar Ajax - Feyenoord waar in de laatste minuut de winnende wordt gemaakt.