doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

'Martien Meiland koopt flinke villa in Nederland’

Het was een schok voor de fans van Chateau Meiland toen de familie aankondigde om terug te gaan naar Nederland. De familie lijkt al een nieuw onderkomen te hebben gevonden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
'Martien Meiland koopt flinke villa in Nederland’

Chateau Meiland

Chateau Meiland stopt na 2020. Dit jaar gaat de familie nog een seizoen opnemen, maar daarna lijkt het buitenlandse avontuur voorbij. De familie kondigde op instagram aan terug te zullen gaan naar Nederland.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Nederland

In ons land hebben de Meilandjes al een goed stulpje gevonden, als we Shownieuws mogen geloven. Het lijkt duidelijk dat hun televisieavontuur hun geen windeieren heeft gelegd, want ze gaan wonen in een flinke villa. In het Gelderse Hengelo in de Achterhoek heeft de familie een luxe woonboerderij gevonden met een dubbele garage, een luxe gastenverblijf en een paardenstal. Het huis heeft drie badkamers en een sauna. Althans, dat beweert een makelaar aan Shownieuws.

Boerderij Meiland

De familie heeft het nieuws van de aankoop zelf nog niet bevestigd. Het is dan ook de vraag of er in plaats van Chateau Meiland, Boerderij Meiland zal worden uitgezonden door SBS. Aan het nieuwe onderkomen hoeft in ieder geval maar weinig geklust te worden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws