doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Tattookillers vrijgesproken van moord Onno Kuut

De vier mannen die beschuldigd werden voor de moord op Onno Kuut zijn vrijgesproken. Ze werden door hun tatoeages ook wel de Tattookillers genoemd.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Tattookillers vrijgesproken van moord Onno Kuut

Onno Kuut

Onno Kuut werd op 25 maart 2009 dood gevonden in de duinen bij Hoek van Holland. Het lichaam was verminkt en zijn nek was doorgesneden. Hij werd door twee van de tattookillers met een auto naar de plaats gereden waar hij werd begraven. Daarvoor zou hij in het centrum van Leerdam zijn gemarteld en vermoord.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Motief

Over het motief van de moord gingen verschillende theorieën. Kuut zou betrokken geweest zijn bij een liquidatie waar per ongeluk een tweede dode bij was. Een ander scenario is dat hij een conflict had met Michel B., de oprichter van Satudarah.

Vrijspraak

De rechtbank oordeelt nu dat er onvoldoende bewijs is dat de tattookillers Kuut vermoord hebben. Wel zijn er veel aanwijzingen volgens de rechters dat ze bij de moord betrokken zijn, maar dus niet genoeg om daadwerkelijk straffen uit te delen. Het Openbaar Miniserie had levenslang geëist.

Tattookillers

Cor P., Brian P., Henk S. en Evert S. werden de tattookillers genoemd. Deze bijnaam kregen ze omdat ze alle vier dezelfde tatoeage op de rug hebben. De tekens zouden ‘wees daadkrachtig’ betekenen. Zij zouden in opdracht van anderen mensen liquideren.

De paling

Cor P., alias de paling, haalde vorige maand het nieuws. De politie kon hem niet meer traceren doordat hij zijn enkelband doorknipte en op de vlucht ging. Hij is nog steeds niets gevonden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws