Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Genomineerden voor Oscars krijgen goodiebag van 200.000

De genomineerden voor de Oscars krijgen vanavond een goodiebag van maar liefst 200.000 euro. Ze krijgen onder andere een cruise op een luxe jacht, een 24 karaats gouden e-sigaret en peperdure cosmetische behandelingen.

Oscars

Lash Farry stelt samen met zijn bedrijf al achttien jaar lang de goodiebags samen.  Volgens hem waren bedrijven dit jaar extra gretig om mee te doen. “Het cadeaupakket gaat natuurlijk alleen naar een elitegroep. Het zijn namelijk alleen de twintig acteurs en vijf regisseurs die kans maken op een Oscar.”, zo vertelt hij.

Farry gaat verder: “En het draait in onze wereld toch om promotie. Bedrijven willen dan ook niet liever dan meedoen. Op deze manier kunnen ze hun producten koppelen aan de belangrijkste trendsetters van de wereld.”

Duurste cadeau

Het duurste cadeau dit jaar is de cruise op het luxejacht. Kosten? 70.000 euro. De verjongingskuur komt op nummer twee met 18.000 euro. De andere tachtig cadeaus volgen weer op grotere afstand. Daarbij zitten veel gadgets, maar ook kleding en cosmetica producten.