Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Deze 14 namen mogen met Valentijn gratis (!) naar Toverland

Aanstaande vrijdag is het Valentijn! En daarom komt Toverland met een wel heel ludieke actie. Die overigens de rest van het weekend ook geldt, wel zo handig.

Achtbaan in Toverland

Valentijn

Vrijdag is het 14 februari en dus: Valentijn! Het perfecte moment om je geliefde en/of naasten te verrassen. Althans, als we de commercie mogen geloven. Dat perfecte moment is namelijk: elk willekeurig moment van iedere dag, altijd, maar op 14 februari kan je het met korting doen. Kijk, nu praten we ergens over!

Gratisss

Ons bin suunig, zoals de Zeeuwen zeggen. En de rest van Nederland eigenlijk ook, maar dan in een ander plaatsgebonden dialect. Maakt niet uit, de strekking is hetzelfde: wij Nederlanders zijn dol op korting! En wat is er beter dan korting? Gratis! Dat moet Toverland ook gedacht hebben.

Toverland

Zij hebben namelijk een speciale Valentijnsactie: mensen met onderstaande 14 namen (die, je verwacht het niet, toevalligerwijs allemaal iets met de liefde te maken hebben) mogen op Valentijnsdag GRATIS naar binnen! En alsof dat nog niet genoeg is: op zaterdag en zondag ook! Lekker bezig Toverland.

Kleine addertjes

Er zijn wel twee 'maren' aan verbonden. Eén: het is winterseizoen dus veel dingen zijn niet open. Twee: alle namen moeten wel precies op onderstaande manier gespeld zijn. Dus dacht jij te onderscheiden door je kroost Valentein en Yulia te noemen? Dan heb je in dit geval vette pech. Yammer yoh.