Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Monique geeft steek onder water

De Hazes-soap continues! Een volger nam Monique Westenberg onder vuur op Instagram en dat pikte die laatste niet.

Monique geeft steek onder water

Instagram

Monique Westenberg geniet met zoontje André van een vakantie op Curaçao. Ze postte een kiekje waarop ze in een t-shirt uit de collectie van ex André poseert. Je zou denken dat men dit wel een sjieke zet zou vinden, laten zien dat de twee elkaar (ondanks de gebeurtenissen van de afgelopen tijd) blijven steunen. Maar één volger vond het nodig Monique eens flink onder vuur te nemen.

Aandachtstrekker

De (anonieme) volger reageerde: "Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André. Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Rachel Hazes. En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door."

Lik op stuk

Dát konden Monique's volgers niet waarderen, en het regende dan ook reacties. De meeste in de trant van: "Waar bemoei jij je mee" en "Ontvolg haar dan als je zo'n hekel aan haar hebt." De inhoud van de opmerking is op z'n minst opmerkelijk te noemen, omdat algemeen bekend is dat Rachel Hazes en Monique niet echt op goede voet met elkaar staan. De reactie van Monique zelf is dan ook heerlijk venijning: "Mocht ze willen." Miauw!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goodbye Yellow Brick Road

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op