Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Yolanthe net als zus verliefd op miljardair’

Dat Yolanthe een dure smaak heeft, mag duidelijk zijn. Jan Smit en Wesley Sneijder hadden een bankrekening van zes nullen. Dit keer lijkt ze voor negen te gaan, gezien de geruchten over haar en Robert van der Wallen.

‘Yolanthe net als zus verliefd op miljardair’

Yolanthe

Terwijl de scheiding met Wesley Sneijder nog niet is afgerond, lijkt Yolanthe Cabau alweer een nieuwe liefde te hebben gevonden als we Story mogen geloven. En die nieuwe liefde is niet zomaar iemand, het zou namelijk gaan om Robert van der Wallen. Waarschijnlijk doet die naam niet direct een belletje rinkelen, maar de man is een succesvol ondernemer. De 53-jarige Brabander richtte BrandLoyalty op, een bedrijf dat spaaracties bedenkt voor onder andere supermarkten. Volgens Quote is de man goed voor een vermogen van meer dan een miljard euro.

Rebecca

Mocht het daadwerkelijk zo zijn, dan gaat Yolanthe haar zus Rebecca achterna. Zij heeft een relatie met Marcel Boekhoorn, eigenaar van onder andere Hema en Ouwehands Dierenpark. De man die panda’s naar Nederland wist te halen is volgens Quote goed voor 2 miljard euro.

Ondertussen bouwt Yolanthe vooral verder aan haar carrière. Zij is Los Angeles bezig om ook in de Verenigde Staten door te breken.