Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Woede om pedofiel die op tv over seks met peuters mag praten

De uitzending van het programma Danny op Straat heeft gisteren veel losgemaakt. Nederland is woedend dat pedofiel Nelson zendtijd kreeg voor zijn perverse campagne.

'Pedoactivist' Nelson aan het woord in Danny op Straat

Pedofiel Nelson

Nelson is pedofiel. Hij voelt zich aangetrokken tot kinderen tussen de 4 en 14 jaar en wil daar ook seks mee. Dat mag niet, en daar is Nelson het niet mee eens. Daarom noemt hij zichzelf pedoactivist. Hij wil namelijk de leeftijdsgrens waarop seks met kinderen legaal is (vanaf 16 jaar) naar beneden brengen. Daar wil hij een politieke partij voor oprichten. 

Danny op Straat

In het programma Danny op Straat gaat presentator Danny Ghosen op zoek naar de rafelranden van onze samenleving, door in gesprek te gaan met mensen die anders moeilijk te bereiken zijn. In dat kader sprak hij ook met Nelson. Om te praten over wat het betekent om pedofiele gevoelens te hebben. Echter nam het gesprek een wending waarin Nelson zijn gevoelens verdedigt, en zelfs zegt dat 'kinderen van 2 of 3 heel goed zelf kunnen aangeven of ze iets wel of niet willen'. Hij vergelijkt in deze seksuele toestemming geven met het wel of niet naar de speeltuin willen, of een ijsje eten.

Verheerlijking

En dat leidde tot massale woede. Een pedofiel interviewen over diens pedofiele gevoelens is tot daar aan toe. Er zijn namelijk ook pedofielen die kampen met deze gevoelens maar weten dat het verkeerd is, geen strafbare feiten plegen en dus heel hard hun best doen om op een juiste manier met deze gevoelens om te gaan en ze te controleren. Maar een pedofiel die openlijk op tv seks met kinderen verheerlijkt en ervan overtuigd is dat kinderen van 2 of 3 jaar oud seksuele consent kunnen geven, dát is een heel ander verhaal. En dat schoot zowel tv-kijkend Nederland als de vereniging die het stigma rond pedofilie wil doorbreken in het verkeerde keelgat.

Huis bewaakt

De woede was zo groot, dat er gisteravond een groep actievoerders naar Nelson's huis zijn gegaan om verhaal te halen. De politie Lelystad bevestigt dat er een opstootje is geweest en vraagt mensen kalm te blijven: "Met geweld lossen we niks op." Ze willen boze kijkers dan ook nadrukkelijk verzoeken geen acties in het leven te roepen. Nelson's huis wordt op dit moment bewaakt.