doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw wordt op eerste date meegesleept in bankoverval

Denk je online je perfecte man te hebben gevonden gaat het op de eerste date helemaal mis. Het overkwam de 40-jarige Shelby Sampson. Ze belandde tijdens de date in een bankoverval.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bankoverval date

Het gebeurde allemaal in Attleboro Falls in de staat Massachusetts. De man Christoper Castillo heeft deze week schuld bekend tegenover de Bristol County District Attorney’s Office, zo meldt CNN. De date vond dan ook al plaats op 5 december 2016. Op die dag haalde Sampson haar date op bij huis waarna het helemaal fout ging.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Worst date ever

Toen Castillo haar vroeg om een korte stop te maken bij de bank deed ze dat dan ook nietsvermoedend. Maar toen hij ineens terugkwam met een muts en een zonnebril op en in zijn handen 1000 dollar en een vuurwapen wist ze dat het niet helemaal klopte. Toch deed ze wat de man vroeg om te vluchten. Toen ze politielichten in de verte zag besloot ze uit te stappen. 

Met de schrik vrij

Waar Castillo deze week voor drie jaar veroordeeld werd Enook nog eens twee jaar kreeg om iets te doen aan zijn agressieve gedrag, kwam Sampson met de schrik vrij. In de toekomst zal ze alleen niet maar zo snel online gaan daten..

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws