Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Op schrikkeldag naar Ronald Snijders (WIN-ACTIE)!

Het is een schrikkeljaar en dus is natuurlijk Ronald Snijders terug met een speciale show.

Niet schrikken, schrikkelen!

We hebben er vier jaar op moeten wachten, maar aanstaande zaterdag is het weer zover: 29 februari, schrikkeldag! Alsof zo'n extra dag in het jaar al niet voor genoeg chaos zorgt, hebben cabaretier Ronald Snijders en zijn vrolijke vriend Fedor van Eldijk voor het tweede opeenvolgende schrikkeljaar een Schrikkelkalender gemaakt, vol met redelijke krankzinnige gedachtekronkels en de betere woordgrappen.

Vier jaar geleden, toen de kalender voor het eerst verscheen, waren mensen helemaal de weg kwijt, zegt Snijders. “We hadden een extra schrikkeldag bedacht, op 31 november. Het gevolg daarvan was dat de hele maand december daarna in de soep liep. Als in: 1 december, een donderdag, viel bij ons op vrijdag, 2 december niet op vrijdag maar op zaterdag enzovoorts. Mensen werden gek! Geen grap: sommigen eisten ééntwaalfde van het aankoopbedrag terug.”

Met deze kalender, waarvoor Snijders en Van Dijk schatplichtig zijn aan de ooit razend populaire Bescheurkalender van Kees van Kooten en Wim de Bie, sturen de heren ons weer met alle liefde het bos in. Snijders: “Het jaar houdt bij ons niet op in december. Wij hebben als enigen een dertiende maand: andruari. De kortste maand van het jaar, want die duurt maar tien dagen. De rest van de kalender is een kladblok.” 

Aanstaande zaterdag is het één grote feestdag, want Snijders speelt zijn solovoorstelling Groot Succes 2 (“Deel 1 bestaat niet!”) niet één, maar twee keer in de Kleine Komedie in Amsterdam. Bij de extra show om 23.00 uur (!) krijgt u niet alleen een Schrikkelkalender cadeau, we verloten ook nog eens 2x1 kaarten!

Hebben? Mail dan nú naar redactie@panorama.nl met RONALD SNIJDERS in de onderwerp-regel en misschien komt uw naam wel als winnaar uit de bus. Mailen kan tot aanstaande donderdag 27 februari.