doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Chantal uit Married At First Sight doet haar verhaal

Ze is misschien wel de meest besproken bruid van 2020: Chantal uit Married At First Sight. Na haar bizarre huwelijk doet ze nu haar verhaal.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Chantal uit Married At First Sight doet haar verhaal

Chantal

Het was het meest bijzondere en misschien wel het meest slechte huwelijk dat gesloten is in 2020: de bruiloft tussen Chantal en Henk. Het tweetal deed mee aan de tv-show Married At First Sight, waarbij ze zonder elkaar te kennen elkaar pas voor het eerst zagen voor het altaar. De twee besloten ja te zeggen, maar daarna ging het goed mis.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Huwelijksreis

De twee gingen op ‘huwelijksreis’ naar Turkije, maar dat eindigde in een ramp. Hoewel Chantal daar de friet kapsalon heeft geïntroduceerd, waren er niet veel meer hoogtepunten aan zee. De relatie tussen Chantal en Henk liep daar ook meteen op de klippen.

Reactie

Chantal reageert nu op alle afleveringen. Zij vindt dat alles uit het verband is getrokken en dat ze niet is geportretteerd als dat ze daadwerkelijk zou zijn. “Maar hé, dat is tv. Mensen kennen mijn humor, mijn toon en mijn houding niet.” Uitspraken als ‘krijg de cholera!’ zorgden ervoor dat ze meteen opviel bij de kijkers.

Kritiek

De vrouw is klaar met alle kritiek. Zij vindt dat mensen die wat over haar zeggen niet denken wat het met haar kan doen: “Hoe zouden jullie het vinden als er over jou ‘gepraat’ zou worden? Draai het eens om. Ik wens voor jullie hetzelfde. Ze is dan blij met alle steunbetuigingen die ze van bekenden krijgt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws