Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Doutzen geeft zichzelf bloot op bijzondere foto

Natuurlijk laat het het lichaam van Doutzen Kroes nauwelijks wat aan de verbeelding over. Toch geeft ze zichzelf opnieuw bloot met de kleren aan.

Doutzen geeft zichzelf bloot op bijzondere foto

Doutzen

Doutzen Kroes is volgens velen de knapste Nederlandse. Het model dat vroeger schaarsgekleed rondliep tijdens de modeshows van Victoria’s Secret weet nog steeds haar volgers te bemoeien met haar verleidelijke kiekjes. Dit keer is ze ergens ergens in het water met alleen een broekje en een wit truitje aan. Ondanks het shirtje een gedeelte van het lichaam moet bedekken, schijnt het flink door vanwege het water.

'Stenen poepen'

Doutzen haalde afgelopen maand het nieuws met een bijzondere vlog. Daarin was te zien hoe zij haar lever 'reinigde'. Daarbij volgde ze een vegan dieet en deed een darmspoeling. Ze poepte daardoor zelfs ‘stenen’. Haar echtgenoot, DJ Sunnery James, kreeg het zwaar te voortduren, aangezien het haar gemoedstoestand niet al te goed deed.

Toch zorgde het voor flinke ophef. Deskundigen vinden de darmspoeling onzin en zijn bang dat haar volgers dit gaan nadoen met zelfgemaakte middeltjes. Overigens zitten opvallende diëten wel in de familie Kroes. Eerder raadde haar zusje Rens Kroes aan om drie weken lang klei te eten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On the Go, More to come ?

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen) op