doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Politie naar melding over schreeuwende vrouw, blijkt bevalling

Soms kom je als politieman op bijzondere plaatsen. Zo ook politieagent Dennis. Hij ging op een melding af waarbij een vrouw zou schreeuwen. Ter plaatse bleek echter iets heel anders aan de hand.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Politie naar melding over schreeuwende vrouw, blijkt bevalling

Geschreeuw

De agent doet zijn bijzondere verhaal op Instagram. Een dame maakte zich bijzonder veel zorgen om haar buurvrouw. Die zou namelijk al meer dan een uur aan het schreeuwen zijn alsof ze pijn had. Ze besloot de politie te bellen en die gingen meteen op de melding af.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Pijn

Ter plaatse bleek de vrouw inderdaad veel pijn te hebben, maar dit bleek niet te gaan om een mishandeling of een val of de trap. De buurvrouw was namelijk aan het bevallen. Zoals politieagent Dennis op Instagram kort samenvat: “Dus ja, dat verklaarde veel.” Hij hoopt dan ook dat kind gezond op de wereld is gekomen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soms krijgt een melding toch ineens een andere wending. Mijn collega en ik werden gestuurd naar een melding waarbij een dame zich zorgen maakte over de buurvrouw. Die zou al meer dan een uur schreeuwen, alsof ze pijn had. Wij hoorden het ook en maakten ons ook gelijk zorgen. Het klonk behoorlijk heftig. Maar na onderzoek bleek; de buurvrouw lag te bevallen ??!!. Dus ja, dat verklaarde veel. Hopelijk komt/is het kind snel en gezond ter wereld! #politie #police #cops #instacops #fitcops #fit #fitforduty #thinblueline #bluelinefamily #thickblueline #lawenforcement #firstresponders #policeofficer #politiedennis #protectandserve #waakzaam #dienstbaar #112 #shotoniphone #030 #Utrecht

Een bericht gedeeld door Politie Dennis (@politiedennis) op

Laatste nieuws