doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw uit Delft test positief op coronavirus

Nadat eerder deze week er al een man in Loon op Zand positief testte en een vrouw uit Amsterdam heeft nu ook een 23-jarige vrouw in Delft het virus onder de leden. Dat maakt het RIVM gisteravond bekend.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
coronavirus

De vrouw verbleef vorige week in Lombardije in Noord-Italië. Ze heeft hoogstwaarschijnlijk het virus daar opgelopen. Ze verblijft in thuisisolatie. De GGD is een onderzoek gestart  met wie de vrouw de afgelopen week in contact heeft gestaan. Zij moeten twee keer per dag hun temperatuur meten en bij klachten de GGD bellen. De vrouw is niet in contact geweest met de man uit Loon op Zand of de vrouw in Amsterdam.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Rotterdam

Ook in Rotterdam is er waarschijnlijk nog een besmetting van het virus. De man of vrouw is gisteren opgenomen in het Erasmus Ziekenhuis en heeft al één keer positief getest. Vanochtend wordt de uitslag van de tweede test verwacht. Pas als iemand twee keer positief test is hij of zij officieel besmet zo zegt het RIVM. 

Het zou het achtste geval van het virus zijn in Nederland. Afgelopen vrijdagochtend was de man uit Loon op Zand de eerste die de diagnose kreeg. Ook twee naasten van hem hebben het virus bij zich. Daarnaast zijn nu de vrouw in Amsterdam en twee gezinsleden besmet en de vrouw in Delft. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws