Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Pedofiel voelt zich 'opgejaagd' door de politie

De Arnhemse pedofiel Norbert de J. voelt zich niet meer veilig nadat de politie eerder bij hem is binnengevallen.

Pedofiel voelt zich opgejaagd door de politie

Angst

“Ik leef voortdurend in angst dat ik opgepakt ga worden”, zegt de man op zijn eigen website. Hij doet dan ook al sinds midden januari de deur voor niemand meer open. Dat komt doordat de politie toen is binnen gevallen omdat het hem verdenkt lid te zijn van de verboden pedo-vereniging Martijn. J. zou volgens de politie verantwoordelijk geweest zijn voor het versturen van e-mails waarin geschreven wordt hoe iemand een kind kan misbruiken, iets wat hij overigens ontkent.

Hij beschouwt de inval de politie als onrechtmatig. Het innemen van zijn telefoons, computers en andere spillen ziet hij dan ook als inbreuk op zijn privacy en vindt dat hij gediscrimineerd wordt omdat hij pedoseksuele gevoelens heeft.

De buurt

De buurt liet eerder aan De Gelderlander weten blij te zijn met het onderzoek naar De J. door de politie. Zij zijn bang voor de man hebben hun kinderen opgedragen bij hem uit de buurt te blijven. “Mijn kinderen mogen buiten spelen, maar ik heb ze opgedragen om dat niet te doen aan de kant van de flat waar Norbert woont”, zegt een bewoner aan de krant.