Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘IJslikker’ krijgt celstraf: “Hij deed het voor de likes’

De 24-jarige D’Adrien Anderson uit Texas is veroordeeld voor 30 dagen cel nadat hij in een supermarkt een bak ijs likte en het vervolgens terugplaatste in de koeling.

IJs

Anderson kreeg daarnaast nog 100 uur taakstraf en hij moet de kosten die de supermarkt heeft gemaakt vergoeden plus 1000 euro boete. Anderson haalde de stunt vorig jaar uit in de Wallmart en gooide het nadien op sociale media. Daar kreeg het behoorlijk wat likes en reacties. “Hij deed het voor de likes op Facebook,” zo vertelt zijn vader.

Bonnetje

Maar de supermarkt was not amused. Uit voorzorg verving het dan ook al het ijs. Kosten? 1568 dollar. En dat is nu precies wat Anderson moet betalen. Nadien bracht de jongen samen met zijn vader toch nog een bezoekje aan de supermarkt. Hij had namelijk het kassabonnetje van het ijs. 

Op de video was niet te zien dat D’Adrien het ijs opnieuw pakte om vervolgens af te rekenen. Uit de beelden van de supermarkt bleek dit later wel. Dan zou je denken eind goed al goed, maar de supermarkt liet het er niet bij zitten en dus moet D’Adrien Anderson nu op de blaren zitten.