Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Belg tackelt dief bewusteloos die zijn €200.000 kostende horloge wil stelen

Een 36-jarige Belg was op vakantie in het Spaanse Marbella. In de jachthaven wilde een dief er vandoor gaan met zijn horloge van €200.000. Dat liet de man niet gebeuren.

Belg tackelt dief bewusteloos die met zijn 200.000 kostende horloge wil stelen

Marbella

De Belg was op vakantie in Marbella met zijn partner. De plaats staat bekend om de luxe jachthaven en de vele rijken die er vertoeven. Zo ook de man. Hij zat op het terras van een luxueus restaurant toen hij iets achter zich voelde. Toen hij zich omdraaide zette de dief het op een lopen, met het horloge van zijn slachtoffer. Dat liet de man niet gebeuren en snelde er meteen achteraan.

Bewusteloos

Na enkele meters werkte de man hem naar de grond. De crimineel kwam met zijn hoofd tegen de stoep waardoor hij zijn bewustzijn verloor. Toen de dief weer bijkwam, hield zijn slachtoffer hem op de grond tot de politie ter plaatse kwam.

Duur horloge

De buit bleek niet zomaar een horloge te zijn. Het ging om een klokje van het Zwitserse merk Richard Mille. De speciale editie van titanium en roségoud heeft volgens zijn eigenaar een waarde van 200.000 euro, meldt het AD.