Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bridget Maasland reageert op haatreacties

Bridget Maasland is de laatste tijd veel besproken in de media. Zo was ze dolgelukkig met André Hazes, maar dit sprookje was na drie maanden alweer voorbij.

Bridget Maasland reageert op haatreacties

Vrijwel meteen daarna was André weer terug bij zijn ex-liefde Monique Westenberg. Bridget heeft door deze situatie heel wat nare reacties over zich heen gekregen en reageert daar nu op. 

Ernstig 

"Ze hebben geen idee wat er aan de hand is, ze waren er zelf niet bij, maar vinden het dan nodig om mij dood te wensen? Ik begrijp daar helemaal niets van en ik vind het ook heel ernstig", vertelt de presentatrice aan Veronica Magazine. 

Positief 

Bridget laat weten dat ze graag iets positiefs uit deze vervelende reacties wil halen. Zo zit ze er aan te denken om een documentaire te maken over online haat.

Tijdens de relatie tussen Bridget en André kwamen er al snel verhalen naar buiten dat de twee het over trouwen en kinderen hadden. Bridget laat weten dat er door deze berichten veel op hen afkwam. "Hierdoor hebben we misschien niet genoeg de kans gekregen om uit te vinden wat er tussen ons was."

Bridget laat weten dat het inmiddels een stuk beter met haar gaat, nadat ze veel steun van vrienden heeft gehad.