doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ook Albert Heijn komt met (hopelijk hamstervrij) 'ouderen-uurtje'

Heuj, ook bij de Albert Heijn kunnen ouderen vanaf aanstaande maandag een uurtje onbezorgd shoppen zonder de dreiging van corona of hamsterende Gerda's om zich heen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Ouderen kunnen een uurtje onbezorgd shoppen

In navolging van Jumbo roept ook Albert Heijn vanaf aanstaande maandag 23 maart een 'ouderen-uurtje' in leven. Vanaf 07:00 uur 's ochtends is iedereen boven de 70 welkom om rustig zijn of haar boodschapjes te komen doen. Albert Heijn neemt de maatregel "zodat iedereen veilig en prettig boodschappen kan doen". Klanten onder de 70 wordt gevraagd niet eerder dan 08:00 naar de winkel te komen. Doe dat dus ook gewoon niet. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De maatregel wordt genomen om verspreiding van het coronavirus onder ouderen (de meest kwetsbare doelgroep) te voorkomen. Zo komen ze bijvoorbeeld niet in aanraking met mensen die in de zorg werken, of jongeren die er nog steeds als groep op uit trekken. Ook krijgen hamsterende Gerda's geen kans om alle toiletrollen voor de ogen van jouw bejaarde buurvrouw weg te snaaien.

Het is niet de enige maatregel die Albert Heijn heeft genomen. Zo investeerde het bedrijf in doorzichtige glaswanden die kassamedewerkers en klanten van elkaar scheidt. Ook moeten klanten 1,5 meter afstand houden (dat betekent als klant dus óók niet over jouw hardwerkende vakkenvuller heen buigen, vraag gewoon of je er even bij mag) en werd briefgeld in de ban gedaan. Nu nog een toiletrol-taks en we gaan weer de goede kant op met z'n allen. In Denemarken waren ze het gehamster in ieder geval meer dan zat:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');
Bron: Dumpert

Laatste nieuws