F*ck corona, deze springbreakers willen gewoon zuipen

Terwijl de hele wereld praat over lockdowns en quarantaine, hebben deze Amerikaanse springbreakers maar één doel: knetterlam worden. Helaas gooit het coronavirus een beetje roet in het eten.
Springbreak is voor veel Amerikaanse jongeren dé vakantie van het jaar

Jongeren zien ernst niet in

We horen het de afgelopen dagen vaker: veel jongeren zien de ernst van de coronacrisis niet in. Het is een 'ver van hun bed'-show, aangezien vooral ouderen getroffen worden door het virus. Veel jongeren denken daardoor dat zij weinig met het virus te maken hebben, het gewoon een zware griep is, of dat we het uiteindelijk toch allemaal wel krijgen dus waarom in quarantaine gaan? Gewoon naar een verjaardag kan best, in hun ogen. Zij hebben immers nergens last van, toch? Ténzij opa en oma met gierende banden naar het ziekenhuis worden gereden, dan wordt het een ander verhaal. Maar tot die tijd blijven ze gewoon in groepen op straat hangen.

Springbreak 'valt in het water'

Zo ook deze groep Amerikaanse jongeren die niet van plan waren hun voorjaarsvakantie te laten vergallen door zo'n stom virus. Alleen hadden ze met één ding geen rekening gehouden: de bars gaan dicht. En daar zijn de vakantievierders niet van gediend. Er dient gezopen te worden ja?!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f019b528ff9e', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws