Schaamteloos: tuig rooft auto's ziekenhuispersoneel leeg

Het is om te janken: bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg is ingebroken in de auto's van het zorgpersoneel.
Schaamteloos: tuig rooft auto's ziekenhuispersoneel leeg

Tuig

We zitten middenin de grootste gezondheidscrisis sinds lange tijd, en de enige mensen die het openbare leven nog een beetje draaiende houden zijn zo ongeveer zorgverleners en vakkenvullers. En wat besluit het tuig in Tilburg te doen? In te breken in de auto's van precies die mensen die zo hard aan het werk zijn om de coronacrisis in te dammen. Schaam-te-loos.

Auto's leeggeroofd

Het gebeurde bij het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. Daar troffen verschillende medewerkers na een lange werkdag hun auto leeggeroofd aan. Ruiten ingeslagen en alles van waarde eruit geroofd. Een woordvoerder van het ziekenhuis reageert:

"Het ziekenhuis heeft de afgelopen dagen veel hartverwarmende steunbetuigingen ontvangen in de strijd tegen het coronavirus. Aan alle kanten werd hulp aangeboden. Dan is het extra wrang dat sommige mensen geen boodschap hebben aan het goede werk dat de vele zorgverleners verrichten. En dat dit tuig niet met zijn handen van andermans bezittingen af kan blijven."

Het ziekenhuis heeft aangifte gedaan en er zijn camerabeelden gemaakt. Hopelijk wordt dit schofterige tuig snel gepakt.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f01a5c37a440', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws