Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw gebruikt zelfbruiner maar dat gaat helemaal fout

Een vrouw uit Engeland dacht zichzelf een zomers tintje te geven met wat zelfbruiner. Helaas ging dat faliekant mis.

Jenni 'oude zelfbruiner' kleurde haar compleet groen

Lekker smeren

Jenni Coleman, een 35-jarige vrouw uit het Britse Wythenshawe nabij Manchester, bedacht op een vrijdagavond dat het weer eens tijd werd voor een lekker zonnig gloedje. Dus besloot ze, onder het genot van een glas wijn, een greep uit haar voorraad zelfbruiner te nemen en aan de slag te gaan.

Een 'groen waasje'

Tijdens het opsmeren merkte Jenni 'een soort van groen waasje' op, maar daar zag ze niet per se kwaad in. Het was pas de volgende dag dat ze de schrik van haar leven kreeg: ze was van top tot teen gifgroen! Jenni: "Ik zag eruit als de Wicked Witch of the West!" Ze probeerde van alles om de groene laag eraf te krijgen, maar ondanks herhaaldelijk douchen en scrubben heeft ze toch nog een paar dagen gifgroen rondgelopen. "Alles was groen, van mijn handen tot mijn oren aan toe", aldus Jenni. 

Jenni dacht dat de groene kleur nooit meer weg zou gaan (foto: Kennedy News and Media)

Oude zelfbruiner

Achteraf bleek dat Jenni waarschijnlijk een iets te oude zelfbruiner te pakken had, waarvan de houdbaarheidsdatum was verstreken. Althans, dat denkt Jenni zelf: "Ik ben een fanatieke gebruiker van zelfbruiner. Ik heb door de jaren heen een flinke voorraad opgebouwd van drogisterijmerken, dus ik heb gewoon lukraak een fles gepakt. Maar nu denk ik dat deze misschien iets te oud is geweest."

Van je vrienden moet je het hebben

Inmiddels heeft Jenni van haar ongelukje geleerd: "Ik gebruik nog steeds zelfbruiner, maar niks meer dat over datum is!" Haar groene avontuur gebeurde namelijk al een aantal jaar geleden, maar haar vrienden vonden het een goed idee om het nu op te rakelen en online te zetten. "Ze vonden dat dit nooit vergeten mocht worden. En dat klopt, want inmiddels kunnen we er smakelijk om lachen met z'n allen."

Jenni heeft gelukkig haar normale teint weer terug (foto: Kennedy News and Media)