doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Wacht eens even: Sylvie Meis in de Playboy?

Nu werk en reisjes ook voor Sylvie on hold staan, zit zij in Hamburg aan huis gekluisterd. De blondine is daardoor flink in de weer met de app TikTok, en dat zorgt voor hilarische video's.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Sylvie in de Playboy, de kans is klein

Playboy

Haar Instagrampagina staat inmiddels vol met TikTok-filmpjes, en in haar nieuwste video doet ze een wel heel opmerkelijke uitspraak. De presentatrice bekent namelijk gebeld te zijn door Playboy én dat ze 'ja' heeft gezegd! Tenminste... De voice-over die ze gebruikt dan. Die voice-over opname is van de Duitse comediènne Ilka Bessin, uit haar show Cindy Aus Marzahn (Cindy uit Marzahn, een volkswijk in Berlijn) en Sylvie playbackt het stukje. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Keep them coming!

Haar volgers kunnen geen genoeg krijgen van de grappige filmpjes en hopen dat Sylvie er nog even mee door gaat. "Dit is zo grappig", "Ik hou ervan" en "Ik wil meer" is slechts een greep uit de reacties.

Overigens heeft de Duitse Playboy ook al van zich laten horen. Zo reageert het erotische tijdschrift met heart eyes en bunny ears, waarna Sylvie op haar beurt weer reageert met lach-emoticons. 

Hoewel de Duitse Playboy een tijd terug Sylvie's voormalige bff Sabia Boulahrouz wist te strikken voor een pikante shoot in het blad, is de kans dat Sylvie in het blad verschijnt nihil. De blondine mag dan lingeriemodel zijn (geweest), in een eerder interview zei ze nooit helemaal naakt in de Playboy te gaan staan.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');
       View this post on Instagram             

Playboy & a Berlin accent?? I mean TikTok is making me do strange things ?? #cindyausmarzahn @ilkabessin ? Werbung wegen Markierung

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Laatste nieuws