doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Jongste (29) van twee besmette Brabantse broers overleden aan corona

Twee broers uit het Brabantse Beek en Donk belandden afgelopen week op de IC omdat ze besmet waren met het coronavirus. Vandaag meldt Omroep Brabant dat de jongste broer is overleden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
De jongste broer overleed op de ic aan de gevolgen van corona

Guus (29) en Bram (31) Konings uit het Brabantse Beek en Donk belandden iets meer dan een week geleden op de intensive care omdat ze besmet waren met het coronavirus. Hun situatie was zo ernstig dat ze in een kunstmatige coma werden gehouden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Waar Bram (31) eind vorige week ontwaakte uit zijn kunstmatige slaap, gebeurde dat bij Guus (29) niet. Die overleed dinsdagochtend aan het coronavirus. Voor zover bekend waren beide jongemannen gezond en hadden geen overgewicht. Ze behoorden dus niet tot een risicogroep.

"Het is gewoon een horrorverhaal. Voor de hele familie. Deze situatie is niet te bevatten. Wat er nu gebeurt is onmenselijk”, zei Cathelijne van de Kamp, de vriendin van Bram, eerder al tegen De Telegraaf. Volgens haar was Guus 'fitte jongen'. Dit beamen bekenden ook: van Guus (29) was bekend dat hij meerdere keren in de week sportte.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws