doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Krokodil doodt man door beet in kruis

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag uit april vorig jaar: een moordlustige krokodil.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Krokodil doodt man door beet in kruis

Door merg en been

Darlin Uti uit Indonesië zette zijn beste beentje voor toen hij in de rivier dook om een onderwaterpijp te reinigen. De 30-jarige man kwam voor een grote verassing te staan toen ineens een krokodil hem tussen zijn benen greep. De zus van het slachtoffer, die op de oever stond, deed nog een wanhopige reddingspoging. De slang waardoor Darlin ademde probeerde ze te pakken, maar tevergeefs. De krokodil verdween met de man de diepte van het water in en hulp mocht niet meer baten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

(letterlijk) boven water

De Indonesische autoriteiten gingen onmiddellijk op zoek naar de vermiste man uit het Kinapani-dorp langs de rivier de Malaoge. Het zoek- en reddingsteam (SAR) zag de volgende dag het lichaam van de vermiste man, toen de krokodil weer op het oppervlak verscheen, met zijn kaken nog steeds geklemd om de lies van Darlin. Op het filmpje is te zien hoe het been uit de bek van de krokodil steekt, terwijl deze rustig in de rivier ronddobbert. Redders achtervolgden het dier per boot, voordat ze uiteindelijk zijn lichaam intact hadden teruggevonden. De overblijfselen van Darlin zijn overgedragen aan de familie.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws