Oma vindt 530 xtc-pillen in oude puzzel

Het is een scenario waar iedereen van droomt: ineens een vermogen vinden in een oude kist, schoen of puzzel. Het gebeurde een oma uit Niedorp. Enige nadeel: het betrof een vermogen aan xtc-pillen.
Oma vindt 530 xtc-pillen in oude puzzel

Puzzel

De vrouw uit Niedorp (Noord-Holland) kreeg ongeveer vier jaar geleden een puzzel toegestuurd, zonder afzender. Aangezien de vrouw nooit een puzzel had besteld, besloot ze eens navraag te doen bij vrienden en familie. Maar ook die wisten van niks. Dus besloot de vrouw de puzzel keurig netjes ongeopend op te bergen, mocht de rechtmatige eigenaar zich komen melden.

Kleinkinderen

Toen dit na vier jaar nog steeds niet het geval bleek te zijn (en er in Nederland vanwege de zelfquarantaine ineens een puzzelmania is ontstaan) besloot de vrouw de puzzel maar eens op te snorren voor de kleinkinderen. Maar bij het openmaken bleken er een extra verrassing in te zitten: 530 xtc-pillen.

Wijkagent

De vrouw is keurig naar de politie gegaan om haar verhaal te doen en heeft de puzzel met pillen ingeleverd. Een wijkagent zette het nieuws op zijn social media, waarna het al snel viral ging. Dus mocht je vier jaar geleden een doos pillen kwijt zijn geraakt? Ze waren bijna bij de kleinkinderen van deze oma terechtgekomen, dat je 't even weet.

       View this post on Instagram             

4 jaar geleden kreeg schoonmoeder ( niet die van mij! ) een nieuwe puzzeldoos thuis bezorgd. Zelf had ze niets besteld en de afzender op de doos was onbekend. Na rondvragen bij familie, vrienden en buren de doos maar opgeborgen in de garage. Vandaag tijdens het opruimen de doos weer teruggevonden en voor de deur gezet voor de kleinkinderen. Bleek er in de doos niet alleen een puzzel te zitten maar ook 530 xtc pillen. Onderzoek gestart. #puzzel #extasypillen #bezorgen #Hollandskroon #inbeslagname #onderzoek #wijkagent

A post shared by Wijkagent Bas Dirkmaat (@pol_dirkmaat) on

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f01aab5198f7', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws