Anouk bezorgt vriend de schrik van zijn leven

Na weken in een hotelkamer in Marrakech te hebben gezeten, is zangeres Anouk weer veilig thuis bij man en kinderen.
Anouk bezorgt vriend de schrik van zijn leven

Coronavirus

Doordat het coronavirus in razendsnel tempo uitbrak, zat de zangeres noodgedwongen vast in Marokko, waar ze in eerste instantie een paar dagen zou blijven om liedjes te schrijven.

Surprise!

Omdat de zangeres tot de risicogroep behoort vanwege haar astma, mocht ze zondag mee met eerste repatriëringsvlucht vanuit Marokko, waar sinds het coronavirus zo'n 3000 Nederlanders zijn gestrand.

In plaats van het goede nieuws aan haar familie te vertellen, besloot ze hen te verrassen met haar terugkomst. Toen ze midden in de nacht thuis aankwam en het huis in sneakte, wist ze vriend Dominique dan ook de schrik van zijn leven te bezorgen. En dat zorgde voor grappige beelden!

       View this post on Instagram             

Ik ben ontzettend dankbaar om weer met mijn gezin te kunnen zijn, en besef me maar al te goed dat ik enorm veel geluk heb gehad om met de eerste vlucht mee naar huis te kunnen. Ik hoop dan ook dat iedereen die nog vast zit zo snel mogelijk weer naar huis kan komen ❤️ Dank je wel lieve @______willem__smit voor al je goede zorgen ? ( @elfennmarrakech ) En dankjewel @minbz en @tuinederland voor het organiseren van de repatriëringsvluchtenen. #verrassing #enzozietmijnslaapkamerernormaalnietuithoor #manalleen ? @dominiqueschemmekes

A post shared by anouk (@anouk) on

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2de5967db51', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws