Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Yolanthe staat eindelijk weer in de FHM (en dat liegt er niet om)

We mogen dan 'concullega's' zijn: de mannen van FHM weten al jaren welk Neerlands vrouwelijk schoon het bekijken waard is. De onbetwiste winnares: Yolanthe.

De onbetwiste FHM-winnares: Yolanthe.

Winnares Yolanthe

Yolanthe won maar liefst drie keer de FHM 100 Sexiest-verkiezing, de voorloper van de inmiddels welbekende FHM500. Dit was in 2006, 2007 en 2009. Waarom ze in 2008 niet won? Omdat ze dat jaar niet mee wilde doen: "Het werd een beetje flauw, dus ik heb mezelf buitenspel gezet."

Tsja, dan heb je je sporen in de FHM-verkiezing wel verdiend lijkt me. Dus was Yolanthe uiteraard dé enige aangewezen persoon om ter ere van hun 20e verjaardag te poseren voor het mannenblad. En die shoot liegt er niet om.

Uit haar comfort zone

En dat was voor Yolanthe, in wiens leven er sinds die tijd toch wel het één en ander veranderd is, best even wennen na zo'n lange periode.

“Ik heb heus wel eens sexy shoots gedaan, maar nog nooit zoals deze. Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen. Je staat daar toch in een doorzichtige rok met alleen een tandenborstel, haha. Maar ik weet dat het een chique, sensuele en arty foto wordt. Met die gedachte ben je gelijk als een stuk comfortabeler en was het heel erg leuk.”

Hoewel het blad met de Yolanthe-shoot pas eind mei in de winkels ligt, deelde FHM wel alvast een behind the scenes-video. En eerlijk is eerlijk: wij snappen de keuze wel.