doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Netflix uitgespeeld? Zo krijg je toegang tot nog meer films en series!

Het coronavirus heeft er voor gezorgd dat we massaal thuiszitten, en dat is maar goed ook!  Maar het zorgt er ook voor dat we meer vrije tijd hebben waarin we allemaal Netflix kijken. Maar wat doe je als je alles al gezien hebt?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Kijk meer Netflix via VPN

Je kunt een veel groter aanbod vinden aan films en series op de Amerikaanse Netflix. Hoe je dit voor elkaar krijgt? Met een Virtual Private Network (VPN). We leggen je uit hoe het werkt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Wat doet een VPN?

Wacht eens even. Je gebruikt een VPN toch alleen op kantoor of om thuis veilig verbinding te maken met je bedrijfsnetwerk? Niet alleen dat! Een VPN is voor nog veel meer toepassingen zeer handig. Een VPN zorgt er kort gezegd voor dat jouw internetverbinding via een versleutelde tunnel naar een beveiligde VPN-server loopt. Fijn voor je digitale veiligheid, en mooi voor de baas die er niet over in hoeft te zitten dat vertrouwelijke data aan hackers of andere online onverlaten wordt blootgesteld. 

Maar ook voor persoonlijk gebruik is een VPN superhandig. Je kunt er, ook thuis, veilig en met privacy mee internetten. Daarnaast gaat er een wereld aan nieuwe entertainment voor je open. Je kunt met een VPN namelijk films en series bekijken die helemaal niet in Nederland beschikbaar zijn. Hoe gaat dat in zijn werk?

Geoblokkades opheffen

Een kenmerk van de betere VPN's is dat je uitgebreide keuze hebt met welke VPN-server je verbinding wilt leggen. Deze servers kunnen op locaties overal ter wereld staan. Als je bijvoorbeeld een Amerikaanse server kiest, verloopt je internetverbinding vervolgens vanaf een Amerikaans IP-adres. Websites die je nu bezoekt, denken dat je in Amerika zit. 

Big deal, zul je denken, wat heb je eraan? Het is zeker een big deal: wist je bijvoorbeeld dat Amerikaanse Netflix meer dan 2000 extra films en series beschikbaar heeft? Met een VPN kun jij ze gewoon vanuit Nederland kijken. Hetzelfde geldt voor ander landspecifiek aanbod, zoals Japanse Netflix (via een Japanse server), Amazon Prime of BBC iPlayer (via een Britse server).

Bekijk de leukste films en series

We geven je graag een paar voorbeelden van toffe films en series die je niet op de Nederlandse Netflix kunt vinden maar wél op de US Netflix. Wat dacht je van Greys Anatomy, The Office (US) of New Girl? Genoeg om je uren lang te vermaken tijdens de lockdown. 

Kijk je liever films? Dan kun je op de Amerikaanse Netflix te gekke films vinden zoals de romantische dramafilm Blue Valentine of geniet van Quentin Tarantino’s Inglourious Bastards. Ook de Zuid-Koreaanse film Burning is te vinden op de Amerikaanse Netflix en is wat ons betreft écht een aanrader. 

Je zult begrijpen dat je niet je alleen tijdens de lockdown van dit mooie voordeel van een VPN kunt genieten. Heb je de Nederlandse Netflixbibliotheek uitgespeeld? Informeer je dan goed en kies de beste VPN voor Netflix om de aan huis gekluisterde dagen wat makkelijker door te komen. 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws