doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

'Gewonde' Ali B en Badr Hari dollen elkaar op Instagram

Het is alweer een tijdje geleden dat we Badr Hari in actie hebben gezien. Althans, tot nu, als we Ali B mogen geloven.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Badr Hari en Ali B kennen elkaar al jaren

De laatste keer dat Badr Hari in actie kwam was tijdens zijn grote gevecht met Rico Verhoeven afgelopen december. Daar liet Hari zien in absolute topvorm te zijn, totdat hij helaas in de derde ronde met een blessure moest opgeven. Maar desalniettemin vergaarde Hari ontzag bij vriend en vijand, want één ding was duidelijk: Rico Verhoeven had het zichtbaar zwaar met de brute kracht van Badr.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Ali B

Wie dat ook aan levende lijve heeft mogen ondervinden is Ali B. Althans, dat wil hij zijn volgers op Instagram laten geloven. Hij postte gisteren een foto waarop hij lachend naast Badr Hari staat. Wel lachend als een boer met kiespijn, want zijn ogen zijn paars, hij mist een paar tanden en zijn arm zit in een mitella. Het onderschrift luidde: "Net klaar met trainen met mijn nieuwe sparringpartner."

FotoSjopjes

Voor wie nu direct een bos bloemen die kant op wil sturen: de foto is natuurlijk hartstikke nep. Hij is gemaakt door het Instagram-account FotoSjopjes, dat bekend staat om zijn geinige bewerkingen van foto's van BN'ers. De originele variant van deze foto stamt uit 2018. Toch levert hij de nodige reacties op: zo schrijft een volger 'dat Badr zich duidelijk nog in heeft gehouden' en grapt een ander 'Anderhalve meter afstand! Wie niet luisteren wil moet maar voelen!' Badr zelf reageerde met een 'boks' onder de foto.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Net klaar met trainen met mijn nieuwe sparringspartner

A post shared by Ali B (@alibspec) on

Laatste nieuws