Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Stripclub vindt geniale manier om open te blijven tijdens coronacrisis

De erotische industrie wordt hard getroffen door de coronacrisis. Stripclubs, seksclubs en sekswerkers kunnen fluiten naar hun inkomsten. Behalve bij de stripclub Lucky Devil Lounge; daar waren ze niet voor één gat te vangen.

De Lucky Devil Lounge was niet voor één gat te vangen

Amerika mag dan wel het land zijn dat het hardst is getroffen door het coronavirus, maar misschien wel het beste initiatief dat we in de afgelopen weken hebben gezien komt van de Lucky Devil Lounge in Portland. Deze stripclub bedacht het Food 2 Go-Go-concept: een afhaalrestaurant met een drive-thru waar je tijdens het wachten in de auto naar naakte paaldanseressen kunt kijken.

Volgens de eigenaar van de club zo logisch als maar wat: zo blijven niet alleen de dames aan het werk, maar ook het keukenpersoneel. De verwachting is dat ook na de coronacrisis files voor de tent zullen staan, tenzij het vlees in de zak niet zo sappig is als erbuiten, uiteraard.

Al hoeven ze daar niet al te bang voor te zijn: het initiatief is immens populair. In Amerika hebben sekswerkers geen recht op steun vanuit de overheid, iets wat vooral de nieuwe generatie van liberale jongeren tegen de borst stuit. Het initiatief van de Lucky Devil Lounge krijgt dan ook veel positieve bijval, bijvoorbeeld via social media. Danseressen Toxic en Sedona zien hun instagram-pagina's volstromen met steunberichten, en delen dan ook maar al te graag wat kiekjes van achter de schermen: