Tinder voegt nieuwe coronavirus-functie toe

Daten is vanwege het coronavirus een stuk lastiger geworden. Je kunt niet zomaar een terrasje pakken of 's avonds een drankje doen. Tinder heeft daarom een nieuwe functie bedacht, die het daten een stuk makkelijker maakt.
Tinder voegt nieuwe coronavirus-functie toe

Videobellen

De datingapp heeft eindelijk gehoor gegeven aan de wens van vele gebruikers. De app komt namelijk met de nieuwe functie om te videobellen. "We weten dat singles hun gedrag aanpassen en velen ervoor kiezen om dates virtueel via hun telefoon of video te houden", laat het bedrijf weten.

Daten

"Tinder is nog steeds de voornaamste app om nieuwe mensen mee te ontmoeten", vertelt het bedrijf in een verklaring. "Dat is alleen maar belangrijker geworden nu mensen thuis vastzitten." Hierdoor kun je dus eindelijk eerst gaan videobellen met die ene knappe match, zonder direct op date te gaan. Zo houden we de kans op verspreiding van het coronavirus laag én weet je direct of iemand in het echt net zo leuk is als op de foto's, voordat je op date gaat. 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f2de6d170aca', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws