doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Blunder bij IKEA: klanten gewond door 'handgel'

Veilig winkelen in coronatijd: het blijft ellende. Met name voor een aantal klanten van IKEA Haarlem. Die dáchten namelijk handgel te hebben gebruikt. Het bleek gootsteenontstopper.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Blunder bij IKEA: klanten gewond door 'handgel'

Rode uitslag

Bij IKEA zijn dingen wel vaker niet wat het lijkt. Herinneren we ons het 'paardenvlees' balletjes schandaal nog?En wij maar geloven dat we 100% rundvlees naar binnen harkten... Afijn, die 'verwisseling' viel nog mee (al zal Anky van Grunsven daar anders over denken) in vergelijking met wat een aantal klanten van de IKEA in Haarlem overkwam.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

 Die dachten namelijk coronaproof de winkel te betreden door hun portemonneesteunen te ontsmetten met wat 'handgel'. Een aantsal klanten en een medewerker hadden het goedje al op hun handen gesmeerd toen bleek dat het het helemaal geen handgel betrof: twee klanten kregen namelijk last van hun ademhaling en een rode uitslag op hun handen. 

Ambulance

De twee klanten en een medewerker zijn ter plaatse geholpen door ambulancepersoneel. Hoe het heeft kunnen gebeuren? "De fles met handgel was bijgevuld door de schoonmaakster die de Nederlandse taal niet helemaal beheerst, en de flessen handgel en gootsteenontstopper lijken op elkaar", aldus de politie. 

Inmiddels heeft IKEA contact gehad met de slachtoffers en heeft het woonwarenhuis inmiddels gereageerd op het incident. "We vinden het heel erg dat dit gebeurd is. We staan voor een veilige winkelomgeving, en dit had niet mogen gebeuren. Wij bieden uiteraard onze excuses aan."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws