Door: Jelmer Wijnstra
Algemeen

Suprise stress? Nog wat laatste tips

Het is vandaag 5 december en dat betekent dat we zitten te wachten op een heerlijk avond, maar waarschijnlijk hebben we nu allemaal nog surprise en gedichten stress.

Suprises zijn we allemaal geen fan van, maar toch doen we het elk jaar weer. Ook stellen we het elk jaar weer uit tot het laatste moment en dus kan de tip om op tijd te beginnen wel weer uitgesteld worden tot 2018.


Wildplassende Sint betrapt
Lees ook:
Wildplassende Sint betrapt
Je verwacht het niet, maar zelfs Sinterklaas heeft hoge nood. Zo ook in Amsterdam waar hij op heterdaad is betrapt op wildplassen.

Omdat we zo laat beginnen is het ook het makkelijkste om iets simpels te maken. Met een schoenendoos kun je bijvoorbeeld al heel veel leuks doen. Maak dan vooral iets wat iemand leuk vind. Tv-series kijken, gamen of een bepaalde sport. Ook kun je tegenwoordig kant en klare surprises halen bij de Hema. Toch vinden wij het zelf het allerleukste om een hele smerige suprise te maken. 

Als je nu denkt dat is iets voor vanavond dan moet je het volgende doen. Haal pindakaas, kruidkoek, stroop en luiers uit de supermarkt. Meng die eerste drie tot een vies geheel met daar middenin jou cadeau. Als je het dan vervolgens in de luier legt/gooit is jou allersmerigste surprise ooit een feit. Degene die hem tijdens pakjesavond krijgt zal het je vast in dank afnemen..