Check die trailer! Gold

   7275  

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op Gold.

Wij denken dat iedereen het met ons eens zal zijn als wij stellen dat de rol van Kenny Wells op het lijf van Oscarwinnaar Matthew McConaughey is geschreven. Wells, de antagonist in Gold, is een aan lager wal geraakte zakenman die naar Indonesië trekt om zijn carrière (en portemonnee) nieuw leven in te blazen. Hij stuit, samen met zijn compagnon Michael Acosta (Édgar Ramírez), op een flinke voorraad goud. Het succes lacht Wells weer toe. Geld, roem, vrouwen. Maar, zoals dat gaat in de keiharde wereld van Wall Street, het tij kan zomaar keren.

Check ook de trailer van: Hidden Figures

Check ook de trailer van: Miss Sloane

Pers en bezoekers

Gelijkenissen met eerdere films van McConaughey, zoals Wolf of Wall Street (2013) is haast niet te ontkennen. Dat zou wellicht kunnen verklaren dat de film niet al te goed is ontvangen door zowel de Amerikaanse pers als de bioscoopbezoekers. In het openingsweekend haalde de film 'slechts' 8,5 miljoen dollar op. En dat tegen een budget van twintig miljoen. De film is geregisseerd door Stephen Gaghan (Traffic, Syriana). Vergeet de kritieken, wij kijken uit naar deze flick!

Check ook de trailer van: T2 Trainspotting

Gold draait vanaf 16 maart in de Nederlandse bioscopen.

  • Y.M. Osterloh