Check die trailer! Ghost in the Shell

   6163  

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op Ghost in the Shell.

Nee, anders dan de titel mogelijk doet vermoeden heeft sciencefictionthriller Ghost in the Shell helemaal niets te maken met bovennatuurlijke verschijnselen, behekste landhuizen en bezeten schoolmeisjes. Deze film, gebaseerd op de gelijknamige anime-serie, volgt half mens/half cyborg The Major - gespeeld door niemand minder dan Scarlett Johansson. Zij gaat in de nabije toekomst terroristen te lijf in een niet nader gespecificeerde Aziatische metropool. 

Check ook de trailer van: Gold

Internationale cast

Hoofdrollen zijn er onder meer voor Deens acteur Pilou Asbæk (Borgen, Game of Thrones), Française Juliette Binoche (The English Patient, Godzilla) en Amerikaan Michael Pitt (Boardwalk Empire, Silk). Een internationale cast dus. Ook meerdere grote Aziatische acteurs hebben een rol weten te bemachtigen in de miljoenenproductie.

Check ook de trailer van: Life

Check ook de trailer van: Dunkirk

Kunstje

De regie ligt in handen van de relatief onervaren Britse regisseur Rupert Sanders. Zijn enige wapenfeit is Snow White and the Huntsman (2012), een wat duistere en bloederige vertolking van Sneeuwwitje. Die film werd wel een gigantisch succes. Met een budget van 170 miljoen dollar haalde fantasyfilm bijna 400 miljoen dollar op. De vraag is of hij dat kunstje kan herhalen. Een spektakelstuk lijkt de film in ieder geval wel te worden.

Ghost in the Shell draait vanaf 30 maart in de Nederlandse bioscopen. Een heel Ghost in the Shell-paket (inclusief bioscoopkaartjes) winnen kan op onze website!

  • Y.M. Osterloh