Mannenpraat: Rob de Nijs ging vreemd als een dolle. Maar zijn er ook filmpjes van?

   16655  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Al het andere nieuws dreigt een beetje onder te sneeuwen door de 'never ending Patricia Paay sekstape story'. Maar goed, wij wilden u toch een zaak niet onthouden. Het verhaal van Rob de Nijs.

Wij vinden Rob de Nijs eigenlijk best een goede zanger en die keer dat we hem interviewden, dachten we: leuke man. Hij was ook tientallen jaren een geliefd onderwerp van de roddelpers, want met name zijn huwelijk met Belinda Meuldijk werd breed belicht en uitgevochten op de Privé-pagina's.

Lees uit deze serie ook: Ronald de Boer leert ons een les over het huwelijk, vreemdgaan en scheiden

De laatste jaren waren we hem echter een beetje uit het oog verloren en klaarblijkelijk vond De Nijs ook dat het lang genoeg stil was geweest rond hem. Dus bedacht hij dat het wel slim was om in een interview met Nouveau op te biechten dat hij een fanatieke vreemdganger was. Van de tweeëntwintig jaar dat hij met Belinda Meuldijk getrouwd was, bedroog hij haar dertien jaar. En niet alleen met Henriëtte, de vrouw met wie hij later trouwde.

Rob zette, zoals hij zelf zegt, de bloemetjes flink buiten. “Ik moet er nu niet meer aan denken, maar in die jaren was ik een tamelijk losbandige jongen.” Met enige spijt achteraf. “Intussen was ik heftig getrouwd met Belinda, dus ik had er tegen moeten vechten, maar dat heb ik kennelijk niet gedaan.”

Lees uit deze serie ook: het evangelie van Anouk Smulders, 'seks is overal goed voor'

Zo, dat is eruit. De zoveelste bekentenis, de zoveelste biecht. Want dat is wat BN'ers ondertussen wel weten: beken je fouten uit het verleden en het publiek vergeeft je niet alleen, het houdt ook weer zielsveel van je.

Is de vraag, die in deze barre tijden rest, natuurlijk wel: maar zijn er ook filmpjes van?

  • F Lomans