Mannenpraat: Patricia Paay ziet de zon weer schijnen. Toch?

   20128  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Echt vrolijk kijkt ze nog niet op de Curaçao-foto's, maar de serie die Party van Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar publiceert, geeft ons in ieder geval het idee dat het met het kersverse huwelijk wel snor zit. Aan de rand van een zwembad zien we Paay en Hinfelaar namelijk erg verliefd doen. “Wat me heel erg geholpen heeft, zijn de stapel post en bloemen die ik van mensen heb mogen ontvangen. Het is van een warmte en liefde die ik helaas niet kreeg van mijn collega's uit het vak,” laat ze het blad weten.

Lees uit deze serie ook: Patricia Paay zinkt dieper en dieper

Die reacties vat ze samen met het zinnetje: “Ze hebben me echt in de kou laten staan.” En over het straatgevecht met Patty Brard: “Met haar wil ik nooit meer iets te maken hebben.” In Weekend komt ze wat minder florissant naar voren. Het blad heeft de meest treurige foto die ze van Paay konden vinden, voorop geplaatst met de tekst 'Huilende Patricia op de vlucht'. Ze wil verhuizen uit Lijnden, het huis met een zwembad dat wacht op renovatie en waar ze het geld niet voor had en heeft. En, meldt het blad: “Bovendien zou er volgens insiders een flinke belastingschuld zijn.”

Lees uit deze serie ook: de Patricia Paay-affaire kent vele winnaars en één verliezer

Zielig.

Maar zo heel soms schijnt ook wel eens de zon in PP's leven. Want een 39-jarige man uit Beverwijk is deze week van zijn bed gelicht. De man zou betrokken zijn bij het online zetten van de fameuze seksvideo's met PP in de hoofdrol en zou schuilgaan achter het twitteraccount Eendenvanger. Computervredebreuk schijnt dat te heten. We hebben nog geprobeerd voor u uit te vogelen wie deze man was, wat zijn band met PP was en hoe hij aan de filmpjes kwam. Daar zijn we echter nog niet uit.

Voor PP is het in ieder geval een meevaller dat er iets gebeurt in deze vaak, want het zag er toch even naar uit dat de hele seksvideo-affaire een stille dood aan het sterven was.

Wordt dus ongetwijfeld vervolgd. En wij blijven u informeren.

  • F Lomans