Mannenpraat: Patricia Paay kan Patty Brard wel wurgen

   18164  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen. De oorlog tussen Patricia Paay en Patty Brard is een nieuw hoogtepunt in modder gooien, elkaar zwart maken en rollebollend over straat gaan. Deze week was het wachten op de wraak van Patricia Paay, nadat Patty Brard haar seksuele escapades 'viezigheid' had genoemd, waar ze niks te maken mee wilde hebben.

Lees ook: Patty Brard doet ook een duit in het Patricia Paay-zakje

Nou, Paay slaat hard terug en doet dat natuurlijk op haar favoriete podium: weekblad Party. “Ik kan haar wel wurgen,” laat Paay aan Party weten. “Viezigheid? Is Patty soms vergeten dat ze op tv haar darmen heeft geleegd. Nee, dat is lekker fris.” En dan is Paay nog lang niet uitgetierd. “Ze doet zaken met mijn buurman, dus moet ze dit blijkbaar zeggen. Voor geld gaat ze ineens likken. Bah! Laat ik het maar zo zeggen: ik heb ondanks alles nog contact met mijn dochter Christina, Zij ziet haar dochter al jaren niet en dat is niet zomaar.”

Oei, pijnlijk.

Het begint steeds meer op een bokspartij tussen de twee dames te lijken. Met meer stoten onder dan boven de gordel. We hebben er soms wel eens een dubbel gevoel bij. Aan de ene kant zijn Brard en Paay groot, oud en wijs genoeg om zelf te kunnen beslissen wat ze wel en niet zeggen. Aan de andere kant zouden wij ook wel eens willen dat iemand het duo tot de orde roept.

Lees uit deze serie ook: de Patricia Paay-affaire kent vele winnaars en één verliezer

Maar goed, wij blijven deze oorlog volgen. Het is smerig werk, maar iemand moet het doen.

  • F Lomans