Mannenpraat: Patricia Paay is een nationale ramp. Gaan we wat aan doen

   15227  

Elke dag op deze plek: 'Mannenpraat' met onze eigen roddelkoning Frans Lomans.

En iedere keer blijkt het allemaal nog erger te kunnen in het inmiddels verdoemde leven van Patricia Paay. Niets in haar leven blijft geheim. Seksfilmpjes, ruzies met buren en collega's, financiële shit. We hebben de bodem van de grote emmer met stront nog niet bereikt.

Deze week is het Story dat meldt dat Patricia Paay en haar nieuwe echtgenoot Robbert Hinfelaar hun huwelijksfeest nog steeds niet betaald hebben. Een medewerker van de locatie in Hoofddorp waar het allemaal plaatsvond, laat Story weten: “Wij ondervinden inderdaad problemen omtrent de betaling van het huwelijk van Patricia Paay. Ik ga niet zeggen hoeveel geld we van mevrouw Paay krijgen.”

Lees uit deze serie ook: de Patricia Paay-affaire kent vele winnaars en één verliezer

Hoe diep kun je zinken, vragen wij ons nu maar weer eens af. Moeten we een Giro 555-actie op touw gaan zetten voor Paay? Want PP gaat verdacht veel lijken op een nationale ramp. Het Hoofddorpse bedrijf heeft een incassobureau ingeschakeld.

Lees uit deze serie ook: Patricia Paay zinkt dieper en dieper

Story belde nog wat met bekenden van Paay. Eén van die bronnen meldt dat de kans minimaal is dat PP gaat betalen. “Ze heeft geen rooie cent, daar valt niets te halen. Patricia is voor schuldeisers niet meer dan een kale kip. En daar kun je niet van plukken...”

Als wij heel gevoelig van aard waren, dan zouden wij nu spontaan in snikken uitbarsten.

  • F Lomans